Facebook

Kaip atsieti „Facebook“ ir „Twitter“

„Facebook“ ir „Twitter“ jau seniai siūlo integraciją tarp šių dviejų platformų. Vartotojai gali patogiai vienu metu skelbti turinį „Facebook“ ir „Twitter“, jei susieja paskyras. Tačiau dėl privatumo problemų arba noro atskirti paskyras kai kurie atsiejo paskyras.

„Facebook“ ir „Twitter“ yra galingi rinkodaros įrankiai įmonėms. Kai jie susieti, tai, ką skelbiate „Twitter“, automatiškai paskelbiama jūsų „Facebook“ puslapyje. Naudojant kiekvieną atskirai, galite rūpintis tos svetainės naudotojais ar konkrečiomis funkcijomis. Be „Twitter“ įrašų skelbimo „Facebook“, taip pat galite skelbti „Facebook“ atnaujinimus. Nors jie gali būti labai ilgi, jie suteikia nuorodą jūsų sekėjams peržiūrėti visą įrašą.

Iš pradžių, norint susieti „Facebook“ ir „Twitter“, reikėjo perduoti savo prisijungimo duomenis kitai paslaugai. Tai suteikė abiem pusėms prieigą prie pagrindinių profilio duomenų. Vartotojams pradėjus abejoti trečiųjų šalių duomenų bendrinimu, „Facebook“ ir „Twitter“ pristatė alternatyvius susiejimo metodus. Dabar paskyras galima susieti naudojant profilių suderinimą arba prieigos raktą, nesuteikiant visiškos prieigos. Tačiau senesniems ryšiams vis dar galioja senasis prisijungimo duomenų metodas. Atsiejimas priklauso nuo to, kaip jūsų paskyros buvo pirmą kartą sujungtos.

Prisijungimams, susietiems naudojant kredencialus, atsiejimas reiškia tiesiog kiekvieno prisijungimo pašalinimą iš atitinkamos prijungtos programos nustatymų puslapio. Norėdami atšaukti prieigą, tiesiog apsilankykite „Facebook“ ir „Twitter“ nustatymuose. Platformos turėtų būti nedelsiant atjungtos.

Jei profilis arba prieigos raktas atitinka atitikmenį, atsijungimas reiškia pačių programų atjungimą. „Facebook“ tinkle eikite į „Nustatymai“, tada „Programos“, kad surastumėte ir pašalintumėte „Twitter“ programėlę. „Twitter“ tinkle eikite į „Nustatymai“, tada „Programos“, kad surastumėte ir atjungtumėte „Facebook“. Tai išsaugos nuorodą, išsaugant jūsų nepriklausomas paskyras.

Apskritai „Facebook“ ir „Twitter“ atsiejimas yra gana paprastas procesas. Tai gali geriau atskirti jūsų buvimą socialiniuose tinkluose ir atkurti atskirtį tarp paskyrų. Tačiau prarandate patogumą skelbti įrašus kryžminiu būdu. Prieš atjungdami integruotus prisijungimus, įvertinkite savo motyvaciją ir poreikius. Atskirų buvimų ir sekėjų išlaikymas kiekvienoje platformoje gali nusverti „Facebook“ ir „Twitter“ susiejimo naudą.

Geriausia telefono sekimo programėlė

Geriausia telefono sekimo programėlė

Šnipinėkite „Facebook“, „WhatsApp“, „Instagram“, „Snapchat“, LINE, „Telegram“, „Tinder“ ir kitas socialinės žiniasklaidos programas to nežinodami; Lengvai sekite GPS vietą, tekstinius pranešimus, kontaktus, skambučių žurnalus ir kitus duomenis! 100 % saugu!

Išbandykite nemokamai

Neleiskite „Twitter“ skelbti „Facebook“ tinkle

  • Eikite į „Facebook.com“ ir prisijunkite.
  • Viršutinėje naršymo juostoje spustelėkite rodyklę žemyn, esančią puslapio dešinėje pusėje, šalia „Pagrindinis“. Išskleidžiamajame meniu pasirinkite „Paskyros nustatymai“.
  • Kairėje lango pusėje esančiame naršymo ekrane spustelėkite „Programos“.
  • Leidžiamų programėlių sąraše raskite „Twitter“ ir spustelėkite mažą „X“ programėlės dešinėje pusėje, šalia „Redaguoti“.

Patvirtinimo lange pasirinkite „Ištrinti“. Norėdami grįžti į „Facebook“ pagrindinį puslapį, viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Pagrindinis“.

Neleisti „Facebook“ skelbti „Twitter“

  • Prisijunkite prie savo „Twitter“ paskyros.
  • Viršutinėje naršymo juostoje spustelėkite rodyklę žemyn šalia asmens nuotraukos ir sukurtame meniu pasirinkite „Nustatymai“.
  • Kairiajame naršymo ekrane pasirinkite „Programos“.
  • Slinkite žemyn iki „Facebook“ programėlės su šalia esančiu „Facebook“ logotipu.
  • Spustelėkite „Atšaukti prieigą“, kad „Facebook“ atnaujinimai nebūtų skelbiami „Twitter“.
  • Norėdami grįžti į „Twitter“ pagrindinį puslapį, viršutiniame kairiajame kampe spustelėkite „Pagrindinis“.

Kaip iš naujo įdiegti „Facebook“ programėlę „iPhone“

„iPhone“ programėlė „Facebook“ leidžia atlikti daugumą socialinių tinklų svetainės funkcijų, kurias galite atlikti naudodami naršyklę kompiuteryje, pavyzdžiui, įkelti nuotraukas, žymėti draugus ir atnaujinti savo būseną. Kadangi technologijos yra linkusios į klaidas, kiekviena „iPhone“ programėlė gali neveikti tinkamai. Jei jūsų „iPhone“ programėlė „Facebook“ pradeda strigti, pašalinkite ją naudodami integruotus „iPhone“ programėlių valdymo įrankius ir iš naujo įdiekite naudodami „App Store“.

  1. Laikykite pirštą ant „Facebook“ programėlės piktogramos „iPhone“ pagrindiniame ekrane. Atleiskite pirštą, kai visi simboliai pradės drebėti.
  2. Palieskite „X“, kuris pasirodo „Facebook“ programėlė piktogramą ir palieskite „Ištrinti“, kad pašalintumėte programėlę iš „iPhone“. Palieskite mygtuką „Pagrindinis“, kad sustabdytumėte programėlių drebėjimą.
  3. Atidarykite „App Store“ savo „iPhone“ telefone.
  4. Norėdami atidaryti paieškos lauką, palieskite didinamojo stiklo piktogramą ekrano apačioje.
  5. Įveskite „Facebook“ paieškos laukelyje ir spustelėkite „Ieškoti“.
  6. Rezultatų sąraše palieskite „Facebook“.
  7. Palieskite „Įdiegti“.

Kaip sustabdyti „Twitter“ žinučių siuntimą į „Facebook“ paskyrą?

Jūsų „Twitter“ paskyra automatiškai paskelbs jūsų tviterio žinutes „Facebook“ laiko juostoje, jei susiesite abi paskyras. Užuot rankiniu būdu ištrynę bet kokius tviterio žinutes iš „Facebook“ laiko juostos, galite užblokuoti „Twitter“, kad ši neleistų skelbti jūsų tviterio žinučių „Facebook“. Jums nereikia atsieti dviejų paskyrų, nes „Twitter“ leidžia keisti bendrinimo nustatymus. Atminkite, kad „Twitter“ taip pat gali skelbti tviterio žinutes jūsų „Facebook“ puslapiuose. Taip pat galite neleisti jų skelbti savo puslapiuose.

  • Spustelėkite krumpliaračio piktogramą „Twitter“ tinkle ir meniu pasirinkite „Nustatymai“, kad eitumėte į savo paskyros nustatymų puslapį.
  • Norėdami peržiūrėti ir pakeisti savo profilio informaciją, naršymo ekrane spustelėkite nuorodą „Profilis“. Jūsų „Facebook“ bendrinimo nustatymai yra puslapio „Facebook“ skiltyje.
  • Norėdami neleisti „Twitter“ siųsti tviterio žinučių į jūsų „Facebook“ paskyrą, panaikinkite žymimuosius langelius „Retweet to Facebook“ ir „Paskelbti mano „Facebook“ profilyje“.
  • Jei nenorite, kad „Twitter“ skelbtų jūsų verslo puslapiuose, panaikinkite žymėjimą langelyje „Skelbti mano „Facebook“ puslapyje“.
  • Spustelėkite mygtuką „Išsaugoti pakeitimus“, kad pritaikytumėte ir išsaugotumėte naujus pakeitimus. Kai tik spustelėsite šį mygtuką, „Twitter“ nustos skelbti įrašus jūsų „Facebook“ paskyroje.
  • Norėdami grįžti į „Twitter“ pagrindinį puslapį, spustelėkite „Pagrindinis“.

Kaip išjungti „Twitter“ įrašus „Facebook“ tinkle

Gali atrodyti gera idėja automatiškai atnaujinti „Facebook“ būseną tviterio žinutėmis, tačiau atsakinėjant į pokalbius „Twitter“ tinkle, būsenos atnaujinimas gali atrodyti nelogiškas jūsų „Facebook“ draugams. Be to, keli atnaujinimai per trumpą laiką gali juos trikdyti. Šios funkcijos „Twitter“ tinkle išjungti negalima. Tai galite padaryti tik savo „Facebook“ paskyroje.

  1. Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros.
  2. Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Paskyra“ ir išskleidžiamajame meniu pasirinkite „Paskyros nustatymai“.
  3. Spustelėkite skirtuką „Pranešimai“. Dešinėje pusėje esančiame meniu „Peržiūrėti nustatymus“ pasirinkite „Twitter“. Jei „Twitter“ nerodomas pradiniame sąraše, spustelėkite „Kitos programos“ ir pasirinkite „Twitter“.
  4. Pasirinkite skirtuką „Papildomi leidimai“, panaikinkite žymėjimą langelyje šalia „Atnaujinti mano būseną be mano žinios“ ir spustelėkite „Gerai“.

Išvada

Kadangi „Twitter“ (dabar X) yra sukurtas greitam ir dažnam įrašų skelbimui, jį sujungus su „Facebook“, jūsų „Facebook“ laiko juosta gali lengvai užtvindyti nuolatiniais atnaujinimais. Tai, kas „Twitter“ tinkle gali atrodyti natūralu – skelbti kelis kartus per dieną – gali perkrauti jūsų „Facebook“ auditoriją, kurioje turinys paprastai bendrinamas rečiau. Jei norite atgauti savo „Facebook“ profilyje rodomo turinio kontrolę, geriausias sprendimas – atsieti šias dvi platformas.

Norėdami sustabdyti automatinį kryžminį skelbimą, tiesiog turite išjungti ryšį „Twitter“ nustatymuose. Tai neleis ateityje bendrinti tviterio žinučių „Facebook“ tinkle. Norėdami visiškai išvalyti, taip pat turėtumėte pašalinti „Twitter“ iš „Facebook“ nustatymų, taip ištrindami visus likusius susietus leidimus. Visiškai atjungdami paskyras, užtikrinate, kad jūsų įrašai liktų atskiri ir kiekviena platforma atspindėtų jūsų pageidaujamą turinio stilių.

Kiek naudingas buvo šis įrašas?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas / 5. Balsų skaičiavimas:

Susiję straipsniai

Mygtukas „Grįžti į viršų“